Vizualizator conţinut web (JSR 286)

Acţiuni
Încărcare...

Government to Government

Oferim posibilitatea autorităților locale și centrale de a livra servicii publice și de a informa utilizatorii și prin intermediul mijloacelor electronice, și de a livra anumite servicii publice în mod organizat, fără ca beneficiarii acestor servicii să se deplaseze la sediile acestora sau să apeleze în mod obligatoriu la mijloace alternative de comunicare, de tipul e-mail sau telefon către serviciul de relații cu publicul
 

Government to Business

Punem accentul pe oferirea de servicii electronice  cu valoare adaugata! Orice serviciu furnizat de administrația publică trebuie să satisfacă o nevoie a utilizatorului, persoana fizică sau juridică. Punem la dispozitie servicii electronice intr-un mod coordonat și integrat accesibile și transparente tuturor categoriilor de beneficiari, inclusiv grupurilor dezavantajate.
 

Business to Business

IMM-urile comunica direct atat cu autoritatile publice, locale si central, cat si cu alte IMM-uri! Serviciile si aplicatiile puse la dispozitie in mod securizat si protejat prin proiectul “DEZVOLTAREA INTEROPERABILITĂŢII BAZELOR DE DATE DESTINATE IMM-URILOR, COD SMIS 31446” sprijina activitatea IMM-urilor prin oferirea de informatii privind programele financiare si posibilitati de dezvoltare, oportunitati de afaceri, lucru colaborativ si interactiv.
 
PROIECT Legea preventiei
Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ, la adresa Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din Calea Victoriei, nr. 152, sector 1, București,tel: 0212025151 sau la urmatoarea adresă de email: dezbateri.publice@imm.gov.ro, până la data de 01.05.2017, ora 20:00. 
Publicat la30.03.2017 Detalii
Workshop pentru IMM-urile active în domeniul securităţii cibernetice - Bruxelles, 17 martie 2017
În data de 17 martie 2017, Agenţia UE pentru Securitate Cibernetică (ENISA) organizează la Bruxelles workshop-ul cu tema „Mecanisme de finanţare pentru IMM-urile active în domeniul securităţii cibernetice”. Workshop-ul va aborda mecanismele de finanţare publice şi private a soluţiilor inovatoare în domeniul securităţii informatice. Agenda evenimentului include şi reflectă punctele de vedere şi contribuţiile părţilor interesate din sectorul public şi privat cu experienţ...
Publicat la13.03.2017 Detalii
Reuniune CCDIMM
În data de 9 martie 2017, ora 10:00, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) organizează reuniunea Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (CCDIMM), în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, art. 25 alin (4) privind înfiinţarea CCDIMM. Reuniunea va avea loc la sediul MM...
Publicat la03.03.2017 Detalii
Actualizare PROIECT HOTARARE A GUVERNULUI privind aprobarea normelor de implementare a OUG nr 10/2017
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat publica in timp real actualizarea Proiectului Hotararii Guvernului privind aprobarea normelor de implementare a OUG nr 10/2017, conform observatiilorprimite pana la aceasta data.
Publicat la28.02.2017 Detalii
PROIECT HOTARARE A GUVERNULUI privind aprobarea normelor de implementare a OUG nr 10/2017
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat lanseaza in transparenta decizionala Proiectul Hotararii Guvernului privind aprobarea normelor de implementare a OUG nr 10/2017.Propuneri si observatii se transmit pana pe data de 03.03.2017 pe adresa directia.imm@imm.gov.ro.  
Publicat la22.02.2017 Detalii