Web Content Viewer (JSR 286)

Actions
Loading...

Government to Government

Oferim posibilitatea autorităților locale și centrale de a livra servicii publice și de a informa utilizatorii și prin intermediul mijloacelor electronice, și de a livra anumite servicii publice în mod organizat, fără ca beneficiarii acestor servicii să se deplaseze la sediile acestora sau să apeleze în mod obligatoriu la mijloace alternative de comunicare, de tipul e-mail sau telefon către serviciul de relații cu publicul
 

Government to Business

Punem accentul pe oferirea de servicii electronice  cu valoare adaugata! Orice serviciu furnizat de administrația publică trebuie să satisfacă o nevoie a utilizatorului, persoana fizică sau juridică. Punem la dispozitie servicii electronice intr-un mod coordonat și integrat accesibile și transparente tuturor categoriilor de beneficiari, inclusiv grupurilor dezavantajate.
 

Business to Business

IMM-urile comunica direct atat cu autoritatile publice, locale si central, cat si cu alte IMM-uri! Serviciile si aplicatiile puse la dispozitie in mod securizat si protejat prin proiectul “DEZVOLTAREA INTEROPERABILITĂŢII BAZELOR DE DATE DESTINATE IMM-URILOR, COD SMIS 31446” sprijina activitatea IMM-urilor prin oferirea de informatii privind programele financiare si posibilitati de dezvoltare, oportunitati de afaceri, lucru colaborativ si interactiv.
 

SME Portal Partners

Actions
Loading...
Concurs de recrutare la Directia Servicii Interne, Serviciul Achizitii Publice - 19.06.2017

Publicat la19.05.2017 Detalii
Concurs de recrutare la Serviciul de Comunicare si Relatii Publice - 19.06.2017

Publicat la19.05.2017 Detalii
Proiect HG privind implementarea “Programului de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români, pentru perioada 2017-2020”
În data de 17 mai 2017, a avut loc reuniunea Comitetului consultativ pentru dezvoltarea IMM-urilor, în vederea dezbaterii draftului de lucru al Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, program cu finanțare de la bugetul de stat, inițiat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.În acest cadru, au fost prezentate noutățile și avantajele programului, principalele etape, criteriile de participare la târgurile și mi...
Publicat la18.05.2017 Detalii
START UP NATION 2017
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat face publice normele schemei de ajutor de minimis ale programului Start Up Nation modificate in urma aprobarii amendamentelor la proiectul Legii de aprobare a OUG nr. 10/2017, Lista codurilor CAEN eligibile in cadrul schemei precum si modelul de plan de afaceri.
Publicat la05.05.2017 Detalii
PROIECT Legea preventiei
Persoanele interesate pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ, la adresa Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din Calea Victoriei, nr. 152, sector 1, București,tel: 0212025151 sau la urmatoarea adresă de email: dezbateri.publice@imm.gov.ro, până la data de 01.05.2017, ora 20:00. 
Publicat la30.03.2017 Detalii